Гущеров издържа родата на Мария! Ето как отново го оскубаха:

mariia-gushterov

Християн Гущеров се оказа златна кокошка както за Мария, така и за цялата й рода. Семейството на фолк певицата е изцяло на издръжка от милионера, а той пък изобщо не се скъпи, за да задоволи всеки техен каприз.

Поредната роднина на Мария, която облажи от щедростта на бизнесмена, е сестра й Ирена. Съвсем скоро заедно с приятеля си ще отворят луксозен ресторант в Германия.

По всичко личи, че в заведението за инвестирани много пари, тъй като всичко в него е изпипано до най- малката подробност. Ресторантът предлага и собствени сладкиши и торти.

maria-gushterov-1

Ясно е, че подобно луксозно заведение е спонсорирано изцяло от бездънните банкови сметки на фамилията Гущерови. Разбира се, основните инвеститори са и почетни гости на откриването. Освен Мария и Християн, на откриването ще присъстват Добромир Гущеров и половинката му Диана.

Въпреки че милионите на бизнесмена изглеждат неизчерпаеми, наскоро упорито тръгнаха слухове, че всъщност финансите на семейството не са никак добре. Гущерови обявиха за продан няколко хотела и индустриални обекти, при това на цени много по- ниски от инвестираните в тях.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *