Грижи за кожата през лятото

Независимо от сезона, за кожата си трябва да полагаме необходимите грижи. Но през лятото трябва да сме особено внимателни, тъй като заради излагането на слънцето, рисковете са по- големи.

griji-za-kojata

Ексфолиране. Важно е да премахване мъртвите клетки, за да поеме кожата по- добре продуктите за слънчева защита. А така и кислородът достига по- лесно до клетките. Ексфолирайте кожата веднъж седмично.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Слънцезащитен крем. Абсолютно задължително. Да не ви е хрумнало да се печете, без слънцезащитен продукт. Не само ви предпазва от изгаряне, но и от бързо изсушаване, както и от състаряване. Когато в началото се излагате на слънце, използвайте по- висок фактор. Може по- късно да хванете загар, но ще е здравословен. Забравете за маслата за слънце, ако нямат предпазен фактор.

krasivi-kraka

Хидратация. След като сте били изложени на слънце, морска вода или басейн, трябва да се изкъпете хубаво и после добре да хидратирате тялото си. Може да използвате продукт за след слънце, и после да продължите с хубав хидратиращ крем.

Лице. Използвайте продукт за предпазване от слънце, специално за лице. Не е хубаво лицето да поема много директна слънчева светлина.

Вода. Помнете, че красотата започва отвътре. Затова пийте достатъчно вода, за да възстановите загубите заради горещината.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *