Грешки при депилация

За да е блестяща, всяка жена се бори с депилацията. Има много техники за обезкосмяване, но повечето дами го правят у дома, а доста по- малко в салоните за красота.

depilatsiya

При домашната депилация обаче винаги има риск от грешки или неправилни навици, които се отразяват на състоянието на кожата ни. Нека разгледаме по- честите от тях:

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ БЯЛА КОЖА! ВИЖ ТУК

Излагане веднага на слънце. Много жени се депилират в последния момент преди да отидат на басейн или на плажа. Преди да се изложите на слънце, трябва да минат 24 часа от депилацията, независимо от зоната на тялото.

Бръснене на сухо. Понякога в бързината започваме да се бръснем на сухо. Това е доста опасно, тъй като кожата може brasneneда се раздразни, също и да се нарежете.

Споделяте самобръсначка. Рядко срещано, но има някои жени, които живеят заедно, го правят от време на време. Това не трябва да се прави никога – нито с жени, нито с мъже, тъй като може да доведе до появата на неприятни и упорити образувания като брадавици, херпес и др. Не правете компромис със здравето си.

Изберете депилация, която се вписва в ежедневието ви, но и внимавайте да не правите грешки, които могат да са опасни за кожата ви.

Не забравяйте да хидратирате след това кожата си с подходящ крем.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *