Горещо! Лили Боянова правила с*кс в БТВ – ето с кого палувала из медията:

lili-boyanova

Красивата репортерка Лили Боянова се отдавала на интимни ласки на работното си място. Журналистката сама се изфукала пред близки приятелки със сладострастните си изцепки в БТВ.

Лили се отдавала на интимни преживявания в студията на телевизията, когато била гадже с оператора Добри, бившият съпруг на колежката й Виктория Петрова. Двамата имали кратка, но страстна връзка, която утолявали в стаите и студията на медията.

Сватбата на Виктория Петрова с оператора Добри
Сватбата на Виктория Петрова с оператора Добри

Едва ли обаче Лили и Добри са единствените, които са правили с*кс из помещенията на БТВ. Не една и две известни двойки – колеги в медията вероятно са консумирали страстта си на работното място.

Въпреки че според професионалната етика не трябва да има интимни отношения на работното място с колеги, това няма как да се избегне. Сред абсолютните шампиони от журналистите в БТВ е Виктория Петрова.

Водещата на новините се омъжи, макар и за кратко, за оператора Добри. Той обаче я изостави след няколко месеца заради танцьорка. След това, Виктория се влюби в колегата си Петър Бакърджиев. Отношенията им обаче не продължиха кой знае колко дълго време. Сега журналистката май намери щастието с министъра на спорта Красен Кралев.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *