Горещо! Ася Капчикова навири голо дупе! Снимки (+18):

asia-kapchikova-4

Гаджето на Криско продължава да пали фейсбук с горещите си снимки от морето. Плеймейтката отново демонстрира апетитна фигура в нова провокативна фотосесия по бански.

Ася ще прекара цялото лято на морето, където работи като танцьорка в заведение. Красавицата от Девин обаче не пропуска да показва гола плът в социалните мрежи.

asia-kapchikova-5

Половинката на Криско обаче най- обича да си вири голото дупе. Капчикова не иска да слага силикон и съответно гърдите й не са особено апетитни. Но стегнатото й от танците дупе разгорещява мъжете в социалните мрежи. Затова и Ася обича толкова да го навира в кадър.

asia-kapchikova-6

Капчикова се старае да поддържа интереса към себе си, докато към нея валят оферти от риалити шоута. Така плеймейтката ще може да си издейства по- висок хонорар. Ася и принудена постоянно да мисли за препитанието си, тъй като гаджето й Криско категорично няма намерение да я издържа.

В момента двамата не живеят под един покрив, заради работата на Капчикова. Затова пък рапърът ходи при нея, когато му скимне, за да се отдават на бурни страстни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *