Гореща плеймейтка скочи в леглото на Христо Сираков! Ето коя е тя:

hristo-sirakov-1

Христо Сираков може да се похвали с още една плеймейтка в секс тефтера си. Посивелият мераклия забърсал Зорница Цветанова, която нашумя като една от претендентките на последния конкурс „Мис Плеймейт“.

Моделката беше спрягана като евентуална победителка в еротичната надпревара, която в крайна сметка, спечели Магдалена Бадер. Христо Сираков още тогава хвърлил око на Зорница, тъй като беше сред организаторите на конкурса, а също и в журито.

Плеймейтката пък не се подвоумила да разкара последното си гадже, за да скочи в кревата на Ицо Стоте манекенки, който послужи за трамплин към славата на не една и две красавици. Освен че помага на гаджетата си да станат известни за нула време, той е известен като изтънчен джентълмен, който знае как да глези дамите. Застаряващият Дон Жуан не пести средства за луксозни ресторанти, романтични екскурзии и скъпи подаръци.

Плеймейтката Зорница
Плеймейтката Зорница

Зорница обаче е категорична, че не е като другите моделки. Нямала нито една пластична корекция – дори силикон в гърдите. Била и много умна, по нейни думи. Красавицата се хвали още, че е независима жена. Има магазинче за дрехи в София, като всички били по неин дизайн. Участвала в „Мис Плеймейт“, защото била мераклийка да се снима без дрехи, за да покаже на всички прекрасните си, естествени форми.

Последната известна приятелка на Христо Сираков беше студентка на 21 г. Красавицата дори се хвалеше, че е получила годежен пръстен от него. Но явно връзката им не е издържала на летните изкушения.

Преди три години бизнесменът беше на крачка да се ожени за трети път – за плеймейтката Биляна Евгениева. Но след официалният им годеж, красавицата беше спипана да палува в чалготеките на Студентски град с Благой Георгиев. Христо Сираков трябваше да я разкара, а тя се прибра обратно в родния Перник, където се залюби с местен гангстер.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *