Голата Ася Капчикова показа къде й влиза пясъка – СНИМКА (+18)

asia-kapchikova

Ася Капчикова отново се разсъблече за поредната гола фотосесия. Плеймейтката позира дибидюс, полегнала на метално скеле, насред кариера за чакъл.

Бившата на Криско е вирнала овъргаляното си в прах голо дупе към обектива, а снимката носи интересното заглавие: „Пак гърмим“.

Феновете веднага оцениха подобаващо топлес фотото и го отрупаха с много лайкове.
Капчикова демонстрира стегната фигура, прилежно обгрижвана във фитнес залата. След миналогодишното си участие във „Фермата“, плеймейтката качи близо 10 килограма, от които месеци наред не можеше да се отърве. Но вече проблемът е разрешен и тя пак може да се разхвърля за еротичните издания.

Новото й гадже явно нищо против голите фотосесии. От няколко месеца Ася е лудо влюбена и е категорична, че е открила мъжа на мечтите си. Новият й не е от шоусредите. Той има малък бизнес за внос на ел. уреди от чужбина. Капчикова го срещнала на купон и веднага го харесала, защото бил много скромен и изобщо не пиел. Младият мъж нямал намерение да става медийно популярен покрай известната си приятелка, но не й отказвал да си правят селфита за профила й в социалните мрежи.

От общите им снимки се вижда, че той също здраво тренира във фитнес залата и е в пъти по- висок от Криско.

От скоро Ася се е преместила в дома му и двамата вече живеят заедно – нещо, което рапърът категорично не желаеше и беше сред причините да се разделят. Затова плеймейтката е луда по новия си приятел, който очевидно е готов за сериозна връзка.

Криско, оказа се, също е готов, но с друга жена – актуалното му гадже Цвети. Рапърът дори заяви, че иска да става баща, но дали има бебе на път, засега не е известно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *