Гeри- Никол шашна с новата си прическа! СНИМКА:

geri-nikol-3

Гeри- Никол посрещна пролетта с шарена и свежа визия!

Тийн сензацията зарадва феновете си с поредната шантава трансформация. Младата певица е загърбила платиненорусото и е боядисала косата си в… цветовете на дъгата: розово, лилаво, зелено, синьо.

Изненадата, която Гери- Никол спретна на феновете си, определено им се хареса. Певицата получи купища комплименти за свежата си прическа в социалните мрежи. А много от почитателите й дори я молят да не бърза да я сменя, за да могат да й се радват повече време.

Гери- Никол със супер свежа прическа за пролетта

Гeри- Никол определено обича да бъде всеки път различна и е склонна доста да експериментира. За съжаление, не винаги й се получава, особено с грима и тоалетите. Но щурите прически винаги са в десетката и младата певица успява да обере овациите на феновете.

Малката поп дива работи с най- добрите стилисти, коафьори и гримьори в страната. Не е тайна, че Гeри- Никол разполага със солидните финанси на семейството си и може да си позволи да наеме всеки. Тийн сензацията се старае да подражава на най- известните певици от световната сцена, като Риана, Бийонсе и Ники Минаж. Но много често родните стайлинг корифеи ги бъркат с нашите чалга каки. А объркването им се отразява крайно негативно върху имиджа на Гери- Никол.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *