Гери- Никол се изфука със супер изтрещял тоалет! СНИМКИ:

Гери- Никол се изфука с покупките от Коледния си шопинг. Младата певица се е сдобила с рокля и ботуши от специална материя, която наподобява метал.

Тя е много доволна от придобивката, тъй като наподобява един от най- емблематичните тоалети на Ники Минаж. Гери- Никол дори е пуснала клипче в инстаграм, в което се кълчоти с екстравагантната си рокля точно на песен на рапърката.

Странният тоалет на варненката раздели феновете й на две. Някои го харесаха изключително много. Други пък я спукаха от бъзици. Зевзеци й подметнаха, че се е увила като риба във фолио за печене. Някои фенове пък от сърце я помолиха повече да не се облича по този начин, тъй като не й подхожда, а я излага.

Почитателите на 19- годишната певица недоумяват как при толкова пари, с колкото разполага, все се облича със странни тоалети, които не й отиват. Гери- Никол обаче вярва изцяло на преценката на личния си гардеробиер Добри, който облича също Галена и Цветелина Янева. Освен това, поп дивата обича да се прави на интересна и да провокира.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *