Гери-Никол се изфука с налети бедра! СНИМКА:

Гери фотошопСлед като заяви на цял свят, че има яка дупара и даже я възпя, благодарение на усилени тренировки във фитнеса,  Гери-Никол се сдоби и  яки баджаци, които гордо показва на морето.

Мечтата на варненската певица е да копира тялото на Бионсе и да получи международна известност с песните и формите си. Гери упорито се стреми към световната сцена и знае, че със стандартно тяло ще бъде една от многото красавици, които са извадени като от калъп. Поредното безлично Барби. Но ако покаже яко дупе и бедра, тогава ще се отличава от тълпата.

Варненката разчита на природните си дадености – тънка талия и крехки рамене в съчетание със заоблено дупе. Тя винаги се снима така, че диференциалът й да личи, дори застава леко надупена. Другаде пък е разкрачена и заема позата на малка Лолитка.

Гери задникСега  Гери използва лятото, за да се разсъблича пред фотообектива с повод и без повод. За радост на феновете тя показва всичките си заоблености, които после минават през фотошоп. Тя е толкова влюбена в тялото си и в себе си, че няма време за истинска любов.

„Не ми трябва гадже, не съм готова за връзка“, твърди певицата, за която се говори, че е още девствена.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *