Гери- Никол развя силикон от плажа! СНИМКА (+18)

Гери- Никол нажежи социалните мрежи със снимка по голи гърди! Поп дивата се пусна дибидюс от плажа на Сейшелите, където отваря в момента.

Певицата прикрива част от силиконовия си бюст с две ръце и коса, но не успява като скрие изцяло. През лятото тя се подложи на операция за уголемяване на гърдите. Интервенцията й е сред най- скъпите в родния шоубизнес, тъй като искала най- добрите импланти на пазара. За операцията и подплънките Гери- Никол се изръсила 20 бона. Но сумата е доста скромна за нейния джоб.

Освен напращели гърди, варненската принцеса показа и доста наедрели задни част от плажа на Сейшелите. Певицата признава, че не може да спазва диети, а и не е любителка на спорта. По празниците хич не й пукало за фигурата, а си хапнала от всичко, без да се притеснява. Този път тя дори не си е направила труда да обработва снимката с програма, за да намали обиколката на ханша.

Като повечето си колежки, Гери- Никол използва първия месец от новата година, за да се отдаде на почивка след натоварения график през декември. Поп дивата се спука от работа в края на годината. А през новата я очакват вече много нови проекти.

Гери- Никол изпълнява главната роля във филма „Революция Z“ по едноименния сериал. Тя е и сред спряганите имена за Евровизия, както всяка година. Но засега конкурентката й Дара изглежда, че има повече шансове.

Преди дни пък стана ясно, че Гери ще запише дует с много известен руски рапър, протеже на Филип Киркоров, и ще се опита да пробие на тамошния пазар.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *