Гери- Никол развя голи гърди из Ню Йорк! СНИМКИ (+18):

21224739_1425583507518124_2750438743587422208_n

Гери- Никол нагорещи мрежата до червено като се пусна по голи гърди из улиците на Ню Йорк.

Варненката се разходи по прозрачно бюстие из града, а новите й силиконови придобивки приковаха погледите на минувачите в пазвата й.

Наскоро поп дивата се обзаведе с чисто нови бомби, за които се изръси 20 бона. Но явно парите са си стрували. Сега Гери- Никол с гордост ги развява из социалните мрежи и нагнетява мъжките страсти.

Прозрачното бюстие всъщност нашумя покрай Риана, която първа го показа на света, а също и голите си гърди. Както е известно, варненската певицата е голяма почитателка на звездата от Барбадос и не пропусна да се изфука, че може да си позволи дреха, която облича и тя.

Разбира се, с такова бюстие можеш да се разходиш само из улиците на някой световен център като Ню Йорк, тъй като там никой няма да ти обърне внимание. Затова и Гери- Никол се възползвала от екскурзията си до там, за да нащрака провокативната фотосесия.

В момента певицата е на Седмицата на модата в Ню Йорк, като получила специална покана от дизайнера Филип Плейн, с която се похвали в социалните мрежи. Тя публикува и доста клипчета и снимки от дефилетата, които е посетила.

Със сигурност Гери- Никол няма да се върне с празни ръце от Ню Йорк, а ще напълни няколко куфара с най- модерните дрешки на топ дизайнери, които не могат да се намерят у нас. А със сигурност ще се изфука с новите си придобивки скоро в социалните мрежи или в някой нов клип.

Въпреки крупните суми и имена на дизайнери, тоалетите й в повечето случаи остават недооценени от феновете. Гери- Никол често отнася солени подигравки за стила си на обличане, който не е особено разбираем по нашите географски ширини.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *