Галена нажежи мрежата със сочни форми от Бахамите – СНИМКИ:

Галена показа апетитни форми от Бахамите! Фолк певицата пусна няколко снимки от плажа на екзотичното място, облечена с цикламенорозов бански.

Сочните бедра на пайнерката веднага разгорещиха феновете й от мъжки пол. А на една от снимките позира като Памела Андерсън в „Спасители на плажа“.

Галена беше поканена да пее пред нашенци на круизен кораб от Маями до Бахамите. Певицата се похвали, че само за няколко дни ще прибере 100 бона в банковата си сметка.
Фолкаджийката не спира да се фука с тлъстите хонорари, които прибира от частни партита.

Покрай дългото отсъствие от сцената приходите доста й бяха паднали. Стигнало се чак до куриозната ситуация да не си плати колелото със скъпоценни камъни, изработено от дизайнерката Паолина Крушкина.

И не само, че не го платила. Отказало дори да го върне. Вместо това продължила да си го използва като реквизит на участията. А на всичко отгоре, разтръби из медиите, че платила цели 100 бона за изработката му.

Странната постъпка на Галена озадачи всичките й колеги, тъй като тя обича да се хвали, че е сред най- богатите в бранша. Но от известно време се шушука, че има финансови проблеми.
Така или иначе, със сигурност с още няколко такива круиза, бързо ще си ги оправи.

Със сигурност по- големият й проблем е как да си върне фигурата отпреди раждането.

Наскоро певицата се похвали, че цели 7 месеца не хапвала нищо сладко, нито дори захар. Така Галена успя да свали доста килограми.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *