Галена мами, че спи в хотела на шейха на Абу Даби

galena-dubai-1

Фолк звездата се скъса да пуска снимки от ваканцията си в Абу Даби, като повечето са направени в 7- звездния хотел „Емирейтс палас“ – вторият най- скъп в света.

Нощувките в мега луксозното място са умопомрачителни скъпи – 10 000 долара. Но Галена и съпругът й Галин са си ги спестили.

Всъщност семейството е отседнало далеч по- евтин хотел. Но са си направили много снимки от градина на „Емирейтс палас“, която е отворена за свободен достъп за туристите.

galena-dubai-4

В ултралуксозния хотел живее шейха на Абу Даби, а в него могат да си позволят да отседнат само много важни и платежоспособни персони от световния елит. Уви, Галена и Галин не са сред тях.

Въпреки че певицата взима един от най- високите хонорари в поп – фолка – 6000 лева, й е невъзможно да си позволи подобен 7- звезден лукс. Съпругът й Галин има успешен бизнес, но му се досвидяло да дава толкова пари за няколко нощи.

Иначе, фолк дивата се опита да заблуди феновете си, че реално е отседнала в хотела на шейха на Абу Даби. Певицата обаче бързо бе хваната в крачка и отнесе доста бъзици, че се снима само отвън, а не показва снимки отвътре.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *