Гаф! Маги Желязкова лъсна с Целулит! СНИМКА:

magi-jeliazkova-4

Маги Желязкова допусна тежък гаф за всяка селфи кифла!

42- годишната моделка реши да демонстрира фигурата си, като за целта си направи домашна фотосесия по боди, чорапи и сандали на токчета.

Улисана в суетнята каква физиономия да направи и каква поза да заеме, Желязкова явно съвсем е забравила да обърне внимание на резултата. А именно – да види как излиза на снимките.

Доста неприятна гледка лъсва в едно от селфитата на моделката – отпуснати бедра и дупе, набраздено дори с лек целулит. Явно Маги Желязкова от известно време не е посещавала фитнес залата, от която иначе почти не излиза.

magi-jeliazkova-2
Отпусната кожа и целулит опропастиха селфито на Маги Желязкова

Моделката даже беше набабанила яки мускули като на културист. Но, всеки има нужда от почивка от време на време. За съжаление, резултатите постигнати във фитнеса, не са особено трайни, след спиране на ежедневните тренировки.

Маги явно не е обърнала внимание, че бедрата й вече са се поотпуснали и не са в подходящ вид за показване. Особено, когато собственичката им здраво се тресе от суета.

Иначе, определено за възрастта си, моделката има много поддържано тяло. Маги разцъфна, след като се разведе с бившия си мъж Боби Манекена и се събра с настоящия си любим Георги.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *