Фики Стораро хвърли крупна сума за нов автомобил – ето какво купи и кой ще се вози в него:

fiki-storaro-2

Фики пръсна тлъста сума пари за нов автомобил. Певецът се изръсил около 70 000 евро за джип мерцедес.

Скъпото возило обаче няма да се ползва от него, а от майка му Валя. Жената не смеела да се качва на другите автомобили в гаража на сина си, тъй като били все спортни и не й вдъхвали доверие. Този обаче й бил точно по вкуса.

Младият Стораро определено обича да си харчи парите за нови автомобили. Фолк певецът вече притежава мини колекция от класни бижута на четири колела. Най- известното му возило е жълтият шевролет, с който доскоро събираше погледите на фенките си пред чалготеките.

Новата кола на Фики
Новата кола на Фики

Отскоро обаче бръмчи новото БМВ Х6, което си поръчал от Германия.

Най- скъпата му играчка е бяло Бентли на стойност 300 бона. Но Фики Стораро рядко го вади от гаража, тъй като този автомобил не е особено подходящ да нашите пътища. А и цената му е убийствено висока и не си струва риска от инциденти.

Но гъзарските му автомобили за сваляне на мацки скоро ще излязат от обръщение. До няколко месеца Стораро- син ще се ожени за годеницата си Гюлджан и ще трябва да забрави за лекия живот на плейбой, какъвто водеше до момента. Избраницата му все още си е в Белгия, но след сватбата ще се премести в България и ще разгони на бързо фенките на Фики.

Младият певец наскоро показа видео, на което предлага брак на красавицата Гюлджан по време на разходка с вертолет. Момичето е идеалната партия за фолк певецът, а ролята на сватовница изпълнила колежката му Галена. Затова и тя ще кумува на сватбата заедно с половинката си Галин.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *