Фенове смляха Галена след вулгарно участие в Лондон! ШОК ВИДЕА:

galena-13

Възмутени фенове съсипаха от брутални критики фолк дивата Галена след участието й в Лондон преди дни. Повод за тежките думи по адрес на певицата стана клипче (виж под статията), заснето по време на изявата й там.

От кадрите се вижда как Галена се е покатерила на маса и мята бесни гьобеци.

Фолк певицата се завърна наскоро към изявите си на живо, но физическата й форма е доста далече от тази преди втората й бременност. Галена роди преди четири месеца, но нямаше търпение да се възстанови напълно и се втурна отново да обикаля по клубовете и дискотеките.

Част от наредбите на феновете в Лондон срещу Галена:

Тя все така умело мята гьобеци, но заедно с тях, размята и доволно налятата си снага. Въпреки че подбира тоалети, които горе- долу да скриват проблемните зони, все пак се забелязват. Особено когато я гледат на живо. Иначе, за снимките й в социалните мрежи, всички кусури за изгладени с фотошоп.

Още по- фрапантно обаче е друго клипче от същото участие на Галена в Лондон. На него фолкаджийката се метнала на младо момче и се чекне до несвят върху него (виж под статията).

Масовата практика сред фолк певиците да оставят пеленачетата си на бавачки и веднага да бързат да се връщат към изявите си по чалготеки, е напълно неразбираема за обикновените хора. Както и желанието да се показваш пред хората, преди още да си се възстановила след раждането.

Рекордът за най- бързо завръщане към участията на живо се държи от Емилия. Тя поднови изявите си по чалготеките само 40 дни, след като стана майка за втори път, а бебето остави на бавачка. Джена се върна на работа три месеца, след като роди първото си дете. А Галена е направо домошарка на техния фон. Половинката на Гальо Вафлата си остана вкъщи при бебето цели четири месеца.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *