Факти за подкожните косми

Когато видим подкожен косъм, първото, което искаме да направим, е да го махнем. Но преди да го направим, е добре да научим някои полезни факти.

podkojen-kosam

1. Появяват се при бръснене. Могат да се появят на всеки тип кожа, но най- често се образуват в зоните, където се бръснем – бикини линията, краката, мишниците, по брадичките на мъжете и пр. Наблюдавайте тези места, за да можете бързо да премахнете подкожните косми.
2. Образуват подутини по кожата. Тези косми деформират кожата, като най- често образуват зачервени подутини, защото растат под кожата. Косъмът се вижда в подутината.
3. Доброкачествени образувания са. Не са приятни, но в повечето случаи не са опасни. Подкожният косъм няма да се отрази негативно на здравето ви.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

brasnene-kraka
4. Често се появяват по тъмната кожа. Не е ясно защо, но при тъмнокожите се образуват много повече подкожни косми. Според някои, защото космите са по- дебели и къдрави.
5. Могат да причинят инфекция. Обикновено изчезват от само себе си. Но ако не изчезнат, могат да причинят инфекция. Не е нещо сериозно, но е болезнено.
6. Има различни терапии. Може да използвате различни средства, за да се справите с проблема. Консултирайте се с лекар какво да правите.
7. Можете да предотвратите появата им. Ако избягвате агресивното бръснене, не натискайте силно машинката или самобръсначката. Гледайте с огледалото, за да знаете какво правите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *