Ето колко струва тежката сватба на Маги Желязкова:

magi-jeliazkova-9

С крупната сума се е разделил бизнесменът Георги Сидеров, за да се ожени за Маги Желязкова. Сватбата на известната двойка беше повече от разточителна, като се започне още с булчинската рокля на стойност 15 бона.

Сидеров лично избрал разкошния тоалет за любимата си и не се скъпил, за да я облече в него.

magi-jeliazkova-14

С организацията на бляскавото тържество се заела Маги Желязкова. Повече от шест месеца тя подготвяла всичко, за да стане точно така, както си го е представяла. Затова бившата манекенка не пощадила нито лев от парите на половинката си. А масрафът се изчислява на близо 100 бона!

Магдалена и Георги се венчаха в Руската църква. След това тържеството се преместило било в Гранд хотел София. Залата била приказно декорирана с много цветя, камъни „Сваровски“ и балдахини.

magi-jeliazkova-12

Кетъринга също бил повече от разточителен. Отбраните питиета, с които младоженците черпили гостите си, били на стойност повече от 10 бона. За гостите от страната и чужбина пък били наети стаи в луксозния хотел.

Най- емоционалният момент за Маги Желязкова бил, когато синът й Боби я завел до олтара.
Манекенката прие и фамилията на съпруга си, така че вече е Сидерова. Тъкмо бившият й съпруг Боби Манекена няма да се дразни, че му е узурпирала фамилията и само неговата съпруга ще я носи.

magi-jeliazkova-15

Новата госпожа Сидерова разкри, че с половинката й най- вероятно ще заминат да живеят в чужбина след известно време. Бившата манекенка признава, че засега не е готова за тази крачка. Но най- вероятно ще я направи след известно време.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *