Ето кой Налази силиконките от „Мис Плеймейт“:

Надпреварата за „Мис Плеймейт“ тече с пълна сила! Участничките в еротичния конкурс изпотиха посетителите на заведение във Варна с пищни форми и разкрепостено поведение.

Красавиците обаче не бяха оставени от организаторите сами, а си имаха придружител, който да ги обгрижва – вездесъщият Христо Сираков, известен като Стоте манекенки.

pleimeitki-1

Тази година конкуренцията между плеймейтките е много оспорвана, издават от кухнята на конкурса. Всяка силиконка е изключително надъхана за победата. Дори от вкъщи, красавиците не спират да агитират за себе си.

Кандидатките заливат профилите си в социалните мрежи с горещи снимки, като по този начин се надяват да грабнат победата.

Засега фаворитка за короната е Деси Димитрова. Красавицата има необичаен, но доходоносен аграрен бизнес – развъжда калифорнийски червеи.

От няколко дни обаче, за победителка се спряга името на друга силиконка – Маги Бадер. Говори се, че короната вече била спазарена за нея. Но дали е така, предстои да научим на 2 февруари, когато ще бъде избрана новата „Мис Плеймейт“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *