Ето как Малина отпразнува 50- я си рожден ден- СНИМКИ:

malina-2

Фолк дивата Малина отбеляза 50- я си юбилея с бляскаво парти. Роднини и приятели на певицата я уважиха, а тя пък ги зарадва с много изненади.

Фолк динозавърката успя да се изживее като истинска холивудска звезда. Малина мина по червен килим, за да влезе в залата при гостите си. Стените на помещението бяха украсени с огромни плакати с някои от най- популярните й фотосесии, а на видеостени нон- стоп се излъчваха видеоклиповете й.

malina-7

Певицата беше поканила Димитър Рачков, за да развесели публиката със скечовете си. А музиката беше поверена на Миро и групата му. Малина изненада гостите си с няколко дуета с поп певеца.

malina-8

Ястията на рождения ден на фолк дивата бяха също много бляскави. Една от изненадите беше шоколад в течен азот. А тортата беше огромна, във формата на златно грамофонче, като наградите „Грами“. Разбира се, Малина никъде по сладкиша не се виждаше стряскащата цифра „50“, на колкото години стана. А беше избрала да бъде изписано  два пъти по 25.

malina-6

 

И наистина, трудно би могло да се предположи, че Малина е вече на половин век. Фолк певицата изглежда като младо момиче – и като физика, и като настроение. Тя е сред най- добре поддържаните фолк звезди, като успява да го постигне с ежедневни тренировки във фитнеса.

Перфектната й визия пък й осигурява постоянен поток от млади гаджета, които се надпреварват да я ухажват.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *