Ето как изглеждала Есмер на Благой Георгиев преди операциите! СНИМКА:

blagoi-esmer

Футболната съпруга Есмер Георгиева изуми феновете си в социалните мрежи като публикува снимка от времето преди да легне под скалпела, за да се разкрасява.

Фотото е правено малко след като руската танцьорка завършила гимназия. Съпругата на Благой Георгиев се оказа естествена красавица и е напълно необяснимо защо изобщо е трябвало да се подлага на интервенции.

Говори се, че много искала да прилича Анджелина Джоли и затова преди няколко години си направила няколко операции. Есмер си е оправяла носа и скулите. Устните й също са претърпели „основен ремонт“, за да се доближат до тези на холивудската звезда. Бюстът й също е минал през операционната маса, тъй като очевидно е увеличаван със силиконови импланти.

esmer-1

Есмер започва с операциите през 2013 година, когато става световна шампионка по аржентинско танго. Тогава тя още не се е познавала с българския футболист Благой Георгиев. Танцьорката обаче е от много богата московска фамилия и парите изобщо не са й проблем. Освен това, майка й също е почитателка на естетическата хирургия и също е лягала под ножа няколко пъти.

След като роди сина си от Благой Георгиев, Есмер се подложи на липосукция, за да се отърве възможно най- бързо от коремчето. Обзаведе се и с нов силикон, който беше подарък от българския футболист за майката на третото му дете.

Рускинята обаче едва ли е приключила с пластичната хирургия. Тя е маниачка на тема външен вид и за най- малкото несъвършенство е готова отново да легне под ножа.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *