Ето как Деси Слава отпразнува Рождения си Ден – СНИМКИ:

desi-slava-12

На 7 март Деси Слава отпразнува 38- я си рожден ден. Фолк дивата отбеляза празника с богато угощение в столичен ресторант заедно с половинката си Благой Найденов и родителите му, сина си Майки и своите най- близки роднини.

Сестра й Ина, която от години живее в Швейцария, също дойде си прибра за тържеството.

Половинката на фолк певицата – младият боксьор Благой Найденов, й честити празника в профила си във фейсбук, като написа: „Честит Рожден Ден, Любов Моя!“. Той публикува й романтична снимка от ресторанта, на която с Деси Слава страстно се целуват.

Въпреки спекулациите, че родителите на 21- годишния спортист не приемат фолк дивата, оказа се, че това изобщо не е истина. Семейството на Благой не за първи път се среща с Деси Слава. Вече са се виждали по различни поводи и много я харесват. Така че няма никакво напрежение между родителите на боксьора и фолк певицата.

desi-slava-10
Подаръците на Деси за рождания й ден

Деси Слава и Благой дори признаха, че вече обсъждат въпроса да си имат общо дете. Фолк дивата отдавна мечтае да стане отново майка, но така и все не намираше подходящ партньор.

В момента фолк певицата се изявява много успешно на сцената на „Като две капки вода“. Първите й две имитации – на вокалиста на „Юръп“ и на Ваня Костова, се оказаха много сполучливи. Така че в момента Деси е сред фаворитите за победата във формата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *