Ето къде мъжът на Галена я заведе за рождения ден – СНИМКИ:

galena-21

Мъжът на Галена й подари страхотно преживяване за рождения ден – уикенд в Монако. Там фолк певицата и половинката й Галин гледаха на живо ралито от Формула 1.

Фолк звездата отпразнува рождения си ден с пищно парти в столичен хотел. Но пътуването до Монако било черешката на тортата и специалната изненада от мъжа й. Тя се запалила по автомобилните състезания покрай мъжа си, който е любител на високите скорости.

galena-22

Галин искал да зарадва Галена с уикенд само за двамата, най- вече за да може тя да си почине и да се разнообрази. Освен че гледали състезанието в Монако, семейството обиколило и най- интересните места в княжеството. Времето също било на тяхна страна, слънчево и топло.

galena-20

Галена и Галин обаче не се застояли повече, а побързали да се приберат вкъщи при децата. Двойката посрещна на бял свят втория си син Александър преди близо пет месеца. Така че няма как да го оставят за дълго сам.

Мъжът на Галена определено знае как да я глези. Галин често прави скъпи подаръци на половинката си, дори когато няма повод.

Фолк певицата наскоро обяви, че се завръща към участията на живо. Но най- вероятно ще ги намали, за да има повече време за семейството си. Наскоро Галена направи първия си концерт пред публика, като спретна пищно шоу в столичен клуб, а специални гости на събитието бяха приятелката й Деси Слава и дуетната й половинка Фики.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *