Емилия най- после в Дубай! Коко Динев се сети да я заведе на почивка! СНИМКИ:

emilia-dubai-3

Коко Динев най- после заведе половинката си Емилия на екзотична ваканция! Певицата и бизнесменът са на почивка в Дубай. Фолк дивата веднага се похвали, още с настаняването си в хотела.

Коко Динев и Емилия са се настанили в хотел 5- звезди с прекрасен изглед към Арабско море. Към комплекса има и страхотен басейн, заобиколен с палми.

Гледката от хотела на Емилия и Коко
Гледката от хотела на Емилия и Коко

Певицата за първи път се изфука със снимки от екзотична ваканция. За много нейни колежки Арабските емирства са се превърнали една ли не във вилна зона. Преслава пътува поне два пъти в годината до там. Галена и Андреа също бяха наскоро на почивка там. Колежката им Райна пък не повтаря дестинация и всяка година ходи в различна екзотична страна.

Басейнът към хотела
Басейнът към хотела

Само Емилия, въпреки че мъжът й е бизнесмен, не пътуваше никъде. Певицата досега е показвала снимки с Коко само от ресторанти и кръчми.

Фолк дивата обаче имаше доста тежка година заради здравословните си проблеми. Емилия призна, че пие антидепресанти, защото получава паник атаки. А един от най- добрите начини да се възстанови, е именно като си почива повече и като пътува.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *