Емануела замина за Италия с гадже. Кой е той?

Емануела бялоЕмануела най-накрая си даде почивка и ще се наслади на заслужена и отдавна жадувана ваканция.

Самата тя постна във Фейсбук снимка от летището в официалния си профил във „Фейсбук“, на която щастливо се насочва към самолета.

За да няма спекулации, изненадани и недоразбрали, певицата сама обясни, че ще лети до Рим. Тя е оставила двете си деца на сигурно място при майка си и е спокойна, че те ще бъдат добре гледани и няма да им липсва.

След безкрайни участия близо година, зеленооката фолкаджийка смята да отседне с скъп хотел, да се поглези и да си подари страхотни мигове във Вечния град. Пари не й липсват, заработила е достатъчно, за да си позволи едноседмична ваканция без телефонът й непрекъснато да звъни и да я канят на участия.

Емануела смятала да разгледа музеите, да отскочи и до Ватикана, а след това да се наслади на италианска храна, на която е почитателка. А защо не да обиколи и бутиците, за да обнови гардероба си.

Емануела римВсе пак, три седмици тя ще гостува във Вип Брадър и не може да се появи по домашни дрехи, или пък по сценичното си облекло.

Царицата на загадките и провокациите, разбира се, не пропусна да погъделичка  любопитството на феновете и на враговете си. На фотосите, които тя пусна,  се вижда как я е уловила  мъжка ръка. Дали тя е на 33-годишния Мартин Николов-Елвиса, за когото се говори, че е новият мъж до нея, или на някой друг, остава загадка.

Само след седмица тя се връща и подновява участията, като първата й изява ще бъде в оборотна дискотека в Пловдив.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *