Емануела шашна със суперсекси рокля! СНИМКА:

Емануела суперЕмануела отново успя да шашне всички и да докара до пълен екстаз феновете си.

Тя се появи във Фейсбук с рокля, която само с голямо въображение би могла да се нарече такава. Семплата дрешка съдържа само няколко парчета плат, които покриват само най-горещите зони на тялото й, които се отбелязват с червени точки на снимките.

Прозрачни ивици придържат парчетата на дупето и бюста й, за да не паднат и тя всъщност изглежда чисто гола, лепнала по някое парченце за приличие.

Тоалетът е сценичен и вероятно ще бъде използван в някой от клиповете й.

Ценители единодушно признават, че Емануела има най- стегнатото тяло от всички фолкпевици и двете раждания изобщо не са й се отразили. Формите й привличат и мъже, и жени, а зелените й очи я правят неустоима.

Сега, когато вече отново е влюбена, певицата просто сияе и красотата й направо заразява, твърдят в социалните мрежи.

Емануела рокляТя е известна и с това, че винаги във всеки удобен момент е до децата си и е доста добра майка.

Дали се е облякла така за новия си, или си прав реклама, не е ясно.

Говори се, че пак ще влиза във ВИП Брадър, но в изданието „Ол старс“. За това обаче реклама не й трябва. Тя се оказа най-обичаната звезда и всички гласуваха да я спасят, въпреки че непрекъснато беше номинирана от „интелектуалците“ в Къщата. А най-добра приятелка й стана най-умната жена вътре Миглена Ангелова.

Сега ще видим в какво амплоа ще се представи. Едва ли втори път продуцентите ще я накарат да изиграе ролята на влюбена, гадаят феновете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *