Емануела се обучава във френската любов при Кобилкина

emanuela-zarna-1

Емануела се оказа ревностна последователка на Наталия Кобилкина. Фолк дивата следи редовно напътствията на прочутата сексоложка във фейсбук. А понякога дори ги коментира.

Наскоро певицата сподели интересно изказване на Кобилкина за френските ласки. Според сексоложката, ако всеки мъж се буди сутрин с хубава свирка, на света ще има по- малко агресия и войни.

Емануела коментира съвета на секс- експертката по следния начин: „Кобилкина, казвай ги по- рано тези работи“. Певицата е преосмислила досегашните си катастрофални отношения с мъжете и явно е открила причината за неудачите си.

Емануела си гледа децата и вече не мисли за мъже
Емануела си гледа децата и вече не мисли за мъже

Засега обаче Емануела е категорична, че няма да започва нова връзка. Певицата заяви, че постоянно е минавала от връзка във връзка и до сега не е имала възможност да се почувства като свободна жена.

Фолк дивата вече излиза да се забавлява само по женски с други приятелки, също огорчени от мъжете. Емануела е категорична, че не й липсва засега присъствието на силния пол в живота. Все пак се надява, че след време ще срещне някой мъж, който е подходящ за нея.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *