Емануела изтрепа рибата с уникална рокля за 10 бона! СНИМКИ:

Емануела удари в земята колежките си от „Пайнер“ с уникална рокля на „Роберто Кавали“.

Тоалетът е изключително изкусителен – с пайети, във фаталния червен цвят. Деколтето е бездънно, а силиконовите бомби на фолк дивата сякаш всеки момент ще се изтърколят от него.

За шикозната рокля Емануела се е изръсила с повече от 10 000 лева, шушукат в бранша.

Преди месец пък, певицата пак предизвика завистта на колежките си като се появи с уникални ботуши на стойност 8000 евро. Малко след нея, Галена цъфна със същите дизайнерски чепици. Двете дори си спретнаха задочен спор коя се е появила първа с тях.

А сега огнената рокля на „Кавали“ със сигурност отново ще извади очите на колежките й в „Пайнер“ и като нищо някоя ще й я открадне.

След като Мария се разведе с Гущеров, а Галена закъса с финансите, както се говори в бранша, сега Емануела се очертава като модния диктатор в поп- фолка. Зеленооката изпълнителка не пести средства, за да обновява гардероба си с най- модерните и скъпи тоалети. Тя е решена да размаже конкуренцията и по този параграф, за да затвърди неофициалното си първо място в бранша.

Новото й гадже Мартин Николов също я глези със маркови дрехи, ботуши и аксесоари. Той е собственик на един от най- оборотните ресторанти в столицата, а също печели баснословни суми от покер турнири. За капак, Мартин, известен с прякора Елвиса, е наследник на много богата столична фамилия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *