Емануела го върна тъпкано на Димитър Динев – Ето как:

emanuela-5

Емануела срази бащата на второто си дете в новата си песен. Певицата е изляла цялата си горчилка от връзката им, като лично давала наставления на текстописците как вкарват по- груби думи:

„Не, не ти се струва, боли ме, че те губя. Болката ме удря в средния ми пръст. Всяка лесна в селото до тебе блесна. Моля, крокодилите дръж си у дома!“

„С 20 лева в джоба, ама с „Бугати“, добре, че са парите на мама и тати. Класата е въпрос на поведение, а всичко в тебе евтинее“

Емануела за втори път се оказа самотна майка
Емануела за втори път се оказа самотна майка

Връзката с Димитър Динев- младши се оказа огромно разочарование за Емануела. Фолк дивата беше силно влюбена в него, като дори реши да му роди дете. Но след раждането на сина им, отношенията им се влошиха и Емануела го напусна.

Певицата разкри, че е търпяла физически и психически тормоз от Димитър, включително и по време на бременността си. След раздялата им, Емануела също не спря да се оплаква от него.

Фолк дивата заяви, че когато детето е при Димитър, той изобщо не се грижи за него, а вика детегледачки. А той пък обикалял по заведенията заедно с най- добрия си приятел и се прибирал вкъщи с леки жени.

Емануела призна, че той не дава никакви пари за отглеждането на сина им, а тя сама се грижи за финансите.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *