Драстична промяна на цвета на косата – какво трябва да знаете

Ако искате да промените външността си радикално, смяната на цвета на косата е добър вариант. Но преди да го направите, трябва да знаете някои подробности:

rozova-kosa

Хората ще ви гледат по различен начин
Ако промените рязко цвета на косата си, ще видите по лицата на хората физиономии, които няма да ви харесат. Ще ви казват: Какво си направила?. Никой няма да ви каже нещо лошо, но израженията на лицата им може да показват и друго.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ КОСОПАД И ОПЛЕШИВЯВАНЕ! ВИЖ ТУК

Трябва да промените грима си
Новият цвят на косата ви, изисква някои промени в начина, по който се гримирате. Ако сте свикнали винаги да се гримирате по един и същи начин, ще се наложи да включите нови цветове. Ако не знаете как да го направите, се посъветвайте с някой професионалист.

Трябва да промените дрехите си
Трябва малко да промените и цветовете на облеклото си. За по- лесно, разгледайте снимки на знаменитости, за да почерпите идеи.

Косата ви може да се нуждае от допълнителни грижи
След драстичната промяна на цвета, косата ви може да стане суха и чуплива. Купете си добър балсам или ампули.

Стилът ви ще се промени
Определено няма да сте същите като преди – освен косата, ще промените и дрехите, аксесоарите и грима си.

Трудно ще свикнете
Колкото и да сте доволни от новия си цвят, трудно ще свикнете с него. На моменти дори ще се cvqt-kosaразкайвате. Ако решите пак да промените цвета си, изчакайте да минат няколко седмици, преди да се боядисате отново.

Вписва ли се в начина ви на живот и професията
Колкото и да искате да се боядисате в синьо, може би няма да е разумно, ако сте счетоводителка или учителка. Преди рязко да промените цвета на косата си, помислете как ще се отрази на професията ви.

Не го правете импулсивно
Ако се нуждаете от промяна в живота си, защото гаджето ви е зарязало или са ви уволнили, рязката промяна на цвета на косата няма да ви помогне.

Идеи за изтрещели цветове на косата. ВИЖ ТУК:
http://youtu.be/51ZLdIQ0U6E

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *