Домашен крем за депилация на лицето

mustak-depilaciq

Мразите мустачето над устната си, но също и болката при депилация с кола маска? В такъв случай, домашна рецепта за крем за обезкосмяване ще ви бъде много полезна. Тези помади дават шанс за безболезнена депилация, която не само отстранява косъма, но и забавя новото поникване.

Начин на приготвяне

Съставките са мед и лимон. Трябва ви стъклен съд и миксер. Лицето ви трябва да е сухо и чисто.

Трябват ви 1 с.л. лимонов сок и 4 ч.л. мед. Смесете ги в стъкления съд. Ако ви е трудно да ги смесите, можете леко да ги загреете в микровълновата фурна. След това се уверете, че е изстинала, преди да нанесете върху лицето си.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

med-limon

Копринена кожа

Нанесете върху зоната на лицето, която ще депилирате. Може да го направите с пръсти, шпатула или дървена лъжица. Нанесете сместа в посока на растежа на корена и оставете да престои 15 минути. Измийте после със студена вода. Може да използвате много нежна гъба, докато миете мястото, за да пулирате кожата.

Съвети за сигурност

Преди да нанесете крема върху лицето си, го изпробвайте на вътрешната част на китките или дланите. Изчакайте 20 минути. Ако се зачерви или раздразни, изплакнете сместа и не я слагайте върху лицето си. Ако няма проблем, можете да нанесете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *