Джино Бианкалата си търси булка от България срещу 200 000 лева

djino-7

Любимата звезда на България получи свое собствено риалити шоу по Нова телевизия. Джино Бианкалана ще си търси жена чрез третия сезон на формата „Милионер търси съпруга“.

Продуцент на риалити шоуто отново е Нико Тупарев, който стои и зад „Вип брадър“. Именно в последния сезон на култовия формат Джино стана абсолютен любимец на публиката и спечели приза „Любима звезда на България“.

Продуцентите на „Милионер търси съпруга“ решили да използват голямата популярност на Джино, който е една от най- актуалните звезди към момента. Милионерския наследник е и слабост на женската аудитория, тъй като е възпитан и изтънчен кавалер. Така че, всички фактори за едно успешно шоу на са налице.

djino-5

А и хонорарът не е за изпускане. 200 000 лева е повече от достойно заплащане за участието на риалити героя в шоуто.

Джино получил и много добър хонорар за участието си във „Вип брадър“. Нико Тупарев го изкушил със 100 000 лева, за да дойде от Чикаго в България. А сега успя да го задържи и за следващия телевизионен сезон с двойна сума.

Така, на Джино ще му се наложи да остане в родината поне до лятото. Бианкалана обаче е повече от доволен от престоя си у нас. Младият бизнесмен постоянно обикаля по купони, има много нови приятели, а престоят му в България е повече от добре заплатен.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *