Джена се мина! Вижте колко струва пръстенът от Джино и този от Атанас Стоев

djena-ime

Джена изпусна милионера Джино Бианкалана и сега ще трябва да се задоволи с далеч по- скромните възможности на барабаниста на „Канарите“ Атанас Стоев.

Певицата може би не е осъзнавала напълно колко голяма е разликата между тях, докато не получи годежен пръстен от музиканта.

djena-prasten
Пръстенът от Атанас Стоев

Навръх Бъдни вечер Джена и Наско Стоев се сгодиха, а певицата побърза да се похвали с годежния си пръстен във фейсбук. Обредното бижу обаче не може изобщо да се сравнява с това, което фобк звездата получи от бившия си годеник Джино Бианкалана.

Пръстенът от Джино
Пръстенът от Джино

Пръстенът от младия емигрант беше на стойност близо 50 000 долара. Бижуто беше от бяло злато, а камъкът – жълт диамант. Джена обаче му се порадва едва година и половина. След раздялата си с Джино, певицата му върна пръстена.

Атанас Стоев разполага с далеч по- скромни възможности. Музикантът подари на фолк дивата пръстен с цирконий, а цената му е към 20 000 лева, коментират запознати. Разликата между двата пръстена е очевидна.

Въпреки по- ограничените финанси на барабаниста обаче, Джена изглежда много щастлива с него, а и е приела предложението му да брак веднага, без даже да мисли.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *