Димитър Динев се хвали с нова фолк певица – Виж коя е тя:

emanuela-dinev-1

Димитър Динев- младши ухажва фолк дивата Анелия. Милионерският синковец бил сигурен, че певицата ще му върже и вече се хвалил наляво- надясно, че свалката е станала.

На участие на певицата преди дни, Митко Динев не престанал да я ухажва цяла вечер. Анелия също постоянно кръжала около вип сепарето на милионерския наследник и компанията му.

Младият Динев на няколко пъти бутнал банкноти по сто лева в ръцете на фолк певицата. А накрая й купил три червени рози и й ги подарил.

aneliia-1

Милионерският синковец дори се хвалел, че работата с Анелия е готова. Близки на певицата обаче се съмняват, че тя ще му върже. Просто се държала любезно, но ако прекали, би го отрязала на минутата.

Бивша любовница на Митко Динев обаче разказа съвсем различна версия за парите на младия милионер. Танцьорката Александра имала съвсем кратка афера с бившия на Емануела. Но останала дълбоко разочарована, защото се оказало, че Митко няма пукнат лев. Той използвал името на баща си, за да се прави на тузар. Но самочувствието му нямало грам финансово покритие.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *