Дара направи коренна промяна във визията си! Ето каква е – СНИМКА:

20987152_303537770114605_1096326209446346752_n

Тийн сензацията Дара изненада с нова прическа феновете си. Младата певица се подстрига дългите плитки и оформи елегантна прическа.

Тя не пропусна да се похвали в социалните мрежи с промяната във външния си вид, както и с коафьора, която стои зад нея – Цецо Андреев.

Цяло лято Дара носеше косата си на шарени плитки. Промяната в стила на певицата не е случайна. Отскоро тя е рекламно лице на мобилен оператор, благодарение на гаджето си Константин Трендафилов. Младият писател е доста известен рекламист и уредил известната си приятелка със сладкия ангажимент.

dara-10

Дарина Йотова получила доволно тлъст хонорар, за да стане лице на фирмата. Така ще си помогне, за да постигне заветната си цел през последните години – да успее да си купи апартамент в София.

Амбициозната варненка се отказа да прави опити да следва висше образование и избра да яхне вълната и да се възползва максимално от моментната си слава. Въпреки че преди няколко месеца завърши училище, тя се оказа доста практична и здраво стъпила на земята. Реши да поработи здраво няколко години, докато все още е актуална и да си подсигури бъдещето с хубав имот в столицата.

Освен че в момента Дара е на върха, тя успя да си хване сериозно гадже. Както е известно, от няколко месеца има връзка с писателя- рекламист Константин Трендафилов. Двамата се запознаха в кулинарното шоу „Черешката на тортата“ и оттогава са неразделни.

Преди да започне връзка с него, младата певица гледаше доста прозаично да отношенията си с мъжете и сама признаваше, че ги сменя като носни кърпички. Но с Коцето било по- различно. А и самият той е доста различен и засега успява да задържи вниманието на малката фурия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *