Дъното! Мaрия се пусна по сутиен на участие! СНИМКИ:

mariia-11

Вулгарното поведение на фолк певицата Мария шокира и най- заклетите й фенове. Бившата госпожа Гущерова удари окончателно дъното, като се появи да пее по сутиен на участие в дискотека в Пловдив.

Мара Отварачката се беше издокарала с джинси и дънково яке, под което беше само по… бельо. Дантелените чашки на сутиена едва удържаха силиконовия бюст на певицата. Тънката материя на финото бельо обаче не успя да скрие зърната на Мария, които станаха достояние на всички посетители в дискотеката.

Именно заради неспирните голотии, вторият й съпруг Християн Гущеров заяви, че се развежда с нея. Милионерският наследник коментира, че не иска повече фамилията му да се свързва с вулгарните изцепки на фолкаджийката.

mariia-10

Мария отчаяно си търси ново гадже с дебел портфейл, което да я глези, както е свикнала, коментират фолк феновете. Но дали с мръсни танци по бельо ще си намери някой сериозен мъж или само за джиджи- биджи, е друг въпрос.

Фолк певицата здраво го е закъсала за пари. Тя си призна, че изплаща и апартамент, и автомобил, а и трябва да налива постоянно пари в имидж, клипове и песни.

Докато беше част от семейство Гущерови, Мария се изживяваше като грандама, но сега няма и помен от този бляскав живот. Стандартът й се срина тотално след раздялата с Християн. Певицата дори е принудена да пести от марковите тоалети, обувки и аксесоари, с които толкова беше свикнала.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *