Бърз бронзов тен: диета и съвети

bronzov-ten

Започва обратното броене. Ако искате да имате превъзходен тен за отрицателно време, без да изтезавате кожата си, ви предлагаме подходяща диета и съвети как да го постигнете експресно.

Начинът ни на хранене е много важен, ако искаме да се възползваме от първите слънчеви лъчи. Обърнете внимание на това, което не трябва да липсва от диетата ви и на съветите как да постигнете по- бързо желания тен.

ДИЕТА ЗА ТЕН

Плодовете и зеленчуците са най- добрият приятел на тъмната кожа. В диетата ни трябва да присъстват тиква, домати и моркови, зеленчуци със зелени листа и водорасли. Също оранжеви плодове, като праскови, кайсии, манго. От напитките, зеленият чай. Не само помагат отвътре за постигане на тен, но и предпазват кожата от вредните слънчеви лъчи.

Сокът от моркови бързо ще заличи бледия ви ден. Морковите са богати на бетакаротени, оранжев пигмент, който предпазва кожата от остаряване и подобрява тена. Пригответе си го у дома, като ви трябват само 3 моркова.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

depilaciq-plaj

Внимавайте обаче! Не прекалявайте с напитката, защото има опасност не само да потъмнеете, но да станете оранжеви.

ДОБАВКИ ЗА ПОТЪМНЯВАНЕ

Добавките са на основата на бетакаротените и антиоксидантите, които подсилват потъмняването и здравето на кожата. Подобряват нивото на хидратация, предпазват от поява на петна и бръчки. Хората с много светла кожа, трябва да са особено внимателни.

ЛОСИОНИ ЗА БРОНЗОВ ТЕН

Тези продукти ни помагат бързо да потъмнеем, тъй като стимулират процеса.Функциите им са да активизират производството на меланин, пигментът който увеличава тъмния загар, като защитен механизъм от слънцето.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *