Бременната Емилия се кълчи до сутринта по дискотеки – Снимки:

 

 

emilia-5

Бременната Емилия няма намерение в скоро време да слиза от сцената. Певицата е в петия месец, но продължава да се изявява по нощните клубове и дискотеки.

Въпреки че Коко Динев настоя половинката му да си почива у дома и да се грижи за здравето на бебето, тя не желае да го слуша. Даже напротив.

На последното си участие в столично заведение, бременната певица, макар вече и доста едра, зарадва феновете си с много танци и кръшни движения. Емилия няма проблем да стои до малките часове в дискотеките, дори когато са задимени.

emilia-bremenna-2

Фолк дивата бързо забрави за депресията и паник атаките, заради които приемаше антидепресанти, след като забременя. Емилия е на върха на щастието си, защото бебето я извади от много труден за нея и Коко период.

Двамата решиха най- после да си направят второ дете, за да не расте синът им Иван сам. Певицата и бизнесменът оставиха в миналото тежките моменти във връзката си и сега са се съсредоточили върху предстоящото щастливо събитие. А именно, появата на второ им дете. Емилия и Коко засега не искат да знаят пола на бебето.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *