Брадърът Миро с нов бизнес – отвори кебапчийница!

мироМиро от „Биг Брадър” направи рязък завой и смени попрището си.

Победителят от второто издание на  формата изцяло се е преориентирал професионално. За да изхранва семейството си, е отворил заведение за скара и бира.

Доскоро той се препитаваше  като дистрибутор на трактори и друга селскостопанска техника, но кой купува в тези времена трактори и комбайни, когато селското ни стопанство замира? А на места даже е умряло?  Така амбицията на гологлавия риалити герой замряла и той решил бързо да се  преквалифицира. И сега е станал горд  собственик на заведение за сръбска скара.

Мирослав не е имал достатъчно пари да започне бизнеса си с размах в центъра на София. Затова избрал по-краен квартал, където клиентелата му поне е в кърпа вързана, а и няма да търси глезотии като гурме и суши. Приятелите му веднага започнали да пълнят ресторантчето, след което надошли любопитковци от съседните блокове.

Девизът на заведението е – качествено и евтино, а това определено привлича клиентелата като мухи.

миро еленаМирослав се прочу във втория сезон на „ВИП Брадър”, който дори спечели, заради съчувствието на зрителите и многото сълзи, които проля. Буквално пред очите на всички семейството му се разпадна. Съпругата му Елена го изостави заради един от съквартирантите – Мариан, а Миро страдаше самотен като куче и плачеше пред всеки, който му съчувстваше.

Сега кризата мина, двамата са отдавна имат друти половинки в живота, с които успяха да създадат ново семейство. Даже станаха и родители. Отношенията между бившите съпрузи обаче си остават ледени. А Мирослав няма как да ги сложи на скарата и да ги претопли.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *