Бомба! Анелия си показа…Катеричката! СНИМКИ (+18)

anelia-nai-miloto-2

Анелия цъфна по катеричка пред 20 – хилядната публика в Арена Армеец! А феновете на първите редове имаха удоволствието да я огледат най- подробно.

Певицата винаги е била една от най- стилните в поп- фолка. Консервативната Анелия обаче неволно попадна в капана на възкъсата си рокля, с която пя на 15- я рожден ден на телевизия Планета.

За изявата си фолк дивата беше избрала много елегантен тоалет. Анелия обаче явно не беше усетила, че роклята й е прекалено къса и не може да се движи свободно, както е свикнала.

painer-arena-13

Певицата реши да направи едно от движенията, които са нейна запазена марка. Уви, с толкова къса рокля, резултатът може да е само един – интимните части лъснаха в целия си блясък пред очите на разгорещените фенове.

anelia-nai-miloto-1

Анелия обаче изобщо не усети гафа, а напротив. Продължи да се навежда, и дори клекна, пред слисаните погледи на публиката.

Много нейни колежки биха дали мило и драго да са нейно място, но за Анелия това е доста неловка и неприятна ситуация. Фолк дивата винаги е избягвала всякакви вулгарни изцепки. Но, уви, и на нея й се случи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *