Ти да видиш! Николета награби гаджето на Валери Божинов! СНИМКА:

Около Коледа наистина стават чудеса! Бившата съпруга на Валери Божинов – Николета Лозанова, и актуалното му гадже Биляна Дол, станаха приятелки! Двете прекарали заедно целия уикенд и пуснаха своя обща снимка, за да запечатат паметния момент.

Преди време, двете не спираха да се дразнят в социалните мрежи. Николета на няколко пъти дори захапваше здраво гаджето на бившия си съпруг, като й се подиграваше, че нито ще се омъжи за него, нито ще му роди дете. Биляна пък й натри носа, като се сближи с другата бивша половинка на Валери – фолк певицата Алисия, както и с един от бившите й близки приятели – Азис.

Алисия не крие, че се разбира много добре с Биляна и без притеснение вече на няколко пъти пуска сина им с тях по екскурзии. Валерко дори прекара заедно с тях миналата Нова година в Дубай.

В същото време, Николета Лозанова се цупеше и не искаше да пуска дъщеря им да бъде с татко си и приятелката му по празници или по почивки.

Как двете са успели да стоплят отношенията си до степен, че да демонстрират близко приятелство, не е ясно. Но първата им обща снимка е много гореща. Николета е заметнала бедро върху сръбкинята Биляна, която с охота го е хванала.

Последователи на приятелката на Божинов обаче я предупреждават да внимава с бившата му жена, тъй като е известна с това, че не прави нищо, без да има някакъв интерес.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *