Бирмата се закани да размаже новия на Преслава – Недко Сланината!

birmata

Преслава запали истинска война между бившето и настоящото си гадже. Георги Станоев- Бирмата се е зарекъл да се саморазправи с новия любим на певицата и негов доскоро близък приятел Недко Петров- Сланината.

Въпреки че вече има нова любов, фолк дивата Алисия, пернишкият милионер е бесен заради предателството на авера си. Бирмата не може да се примири, че Недко Сланината омаял бившата му голяма любов Преслава, докато двамата били още в приятели.

preslava-uchastiia

Георги Станоев е известен с болезнената си ревност. Бирмата дори забранил на Недко Сланината да посещава определени заведения, за да не се засичат. А причината пернишкият милионер да не е пребил още собственоръчно предателя, е полицейското му досие.

Миналата година Бирмата спретна две мелета само заради Преслава, като при едното пострада и Фики Стораро. Съвсем наскоро пък се сби със сина на Златомир Иванов- Баретата в нощно заведение.

Недко Петров- Сланината е син на варненски богаташ, който се занимава с месарски бизнес. 24- годишният синковец, също като Бирмата, харчи на поразия парите на баща си за скъпи коли, известни жени и екзотични почивки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *