Бередин празнува развода с Антония Петрова! Ето как се радва на свободата си:

antonia-petrova-8

Александър Бередин не спира с купоните, откакто е в развод с Антония Петрова. Руският олигарх го удари на живот и определено не изглежда като мъж, чието сърце е разбито.

Бередин пусна клипче, на което се прибира рано сутрин след поредния купон. В автомобила компания му прави Армен Назарян, както и трети мъж, който шофира. Компанията е във видимо приповдигнато настроение, слуша руския песни и пее с цяло гърло.

Бередин се забавлява по мъжки, откакто отново е свободен
Бередин се забавлява по мъжки, откакто отново е свободен

Малко преди да потеглят, Бередин пусна снимка с Армен Назарян как пият уиски в 8, 24 часа сутринта. Двамата явно са обикаляли цяла нощ столичните кръчми, а за закуска са решили да се подкрепят с …уиски.

Очевидно бившият съпруг на Антония Петрова не може да се нарадва, че отново е свободен мъж. Говореше се, че Бередин се е прибрал в Москва, но руският милионер си остава в България.

Междувременно, разводът с Антония Петрова вече е в ход. Но Бередин няма никакво намерение да й отпусне издръжката, която тя му поиска. Перничанката се опитва да сложи ръка на 5 млн. долара от богатството на руския олигарх, но той я контрира, че му е изневерила по време на брака им и тя е виновна за раздялата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *