Азис награби сръбкинята на Валери Божинов – Снимки:

azis-biliana

Азис пусна горещи снимки с новата любима на Валери Божинов – Биляна Дол. Певецът реши да натрие носа на бившата си най- близка приятелка Николета Лозанова, като демонстрира близост със сръбкинята.

Азис е смъртно обиден на водещата на „Папараци“ и използва всяка възможност, за да й го върне тъпкано. Певецът зачеркна Николета от живота си, след като в тв таблоида беше излъчен позорящ го репортаж. Азис обвини Николета за видеото и оттогава не й говори.

azis-biliana-1

Фолкаджията обаче вече си има нова първа приятелка – сръбското гадже на Валери Божинов. Двамата се засекли на негово участие в Швейцария, където Биляна Дол е отраснала. Азис и сръбската красавица си направиха гореща фото сесия за спомен. Освен това, в интернет се появи и клипче, на което е заснето как Биляна върти кючеци по време на изпълненията на Азис.

Преди време, когато се изпокара с Николета за първи път, фолк певецът реши да й отмъсти, като стана много близък с Алисия. Азис и плеймейтката бяха скарани около две години, отново заради излъчен материал в „Папараци“. След това се сдобриха, но за кратко.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *