Ася Капчикова шокира с гола снимка! Вижте на какво е заприличала:

Ася Капчикова е поредната родна звезда, която стана жертва на фитнеса! Плеймейтката не спира да поства снимки от залата, за да се фука с постиженията си, но гледката никак не е за хвалба.

Нищо женствено не е останало от фигурата на бившата възлюбена на Криско. Мускулите, които е заформила, могат да си съперничат с тези на яко напомпаните културисти. Гърбът й е заякнал като на гребец. А бицепсите й са нараснали тройно, така че нямат вече нищо общо с женската физика.

Въпреки негативните коментари на последователите си, моделката изобщо нямала намерение да спира с тренировките и режима си. Тя не пропускала ден без да посети залата. Непрекъснато спазвала диета, за да може да възстановява мускулите след тренировка. А на всичко отгоре, си помагала и с хранителни добавки.


Крайният резултат обаче започва леко да плаши. Наскоро Капчикова публика своя гола снимка. Но вместо да очарова с красива женска физика, тя изплаши феновете си с груба мускулна маса. Как може да се харесва в този вид, недоумяват в социалните мрежи. Не стига, че е ниска и с къси крайници, ами се е напомпала като Рамбо, коментират последователите й.

Явно, също като много други свои скучаещи колежки, Ася използва ходенето на фитнес, за да прави все пак нещо през деня. А пък и без това вече никой не се впечатлява от силиконови бомби. След като спряха да се съревновават коя ще има по- голяма гръдна обиколка, моделките започнаха да си мерят… бицепсите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *