Ася Капчикова направи на две стотинки Джулиана Гани! Ето защо:

asia-kapchikova

Ася Капчикова скочи брутално срещу силиконовата бомба Джулиана Гани. Бившето гадже на Криско буквално я изравни със земята!

Поводът за избухването на Капчикова стана „благородната“ инициатива на Гани да подари стария си силикон на абитуриентка! Освен че звучи изключително гнусно и долнопробно, разгневената „Мис Плеймейт“ 2015 заяви, че това е и много опасно за здравето.

Ето и какво написа във фейсбук Ася Капчикова:

„Безмълвна съм!… Толкова евтина реклама няма. Питам се тези глави за какво са ви? Като не можете да ги използвате, защо се излагате?! Имате ли представа какво може да причините и как можете да навредите на здравето на тези жени, към които сте така пиарски „благородни“ ! Не, нямате, защото не ви интересува – правите го просто, за да си покажете простотията и безграничните измерения на тъпотията, която направо извира от вас! Потресена съм-меко казано, чудя се изобщо как не ви е срам да се показвате и да изказвате мнения по разни въпроси!!! Мили „известни“ и „актуални“ дами, моля скрийте се и никога повече не се показвайте, поне докато не добиете капка разсъдък или гънка мозък!“

Преди няколко месеца бившата „Мис Силикон“ Гани си смени имплантите с по- големи. В порив на благородство обаче, решила, че могат да свършат работа на някоя друга кандидат- златотърсачка. Затова помолила докторът да й ги запази, да ги стерилизира и да й ги опакова, за да ги подари на следващата бръмчалка. „Късметлийката“ обаче, ще трябва сама да си плати операцията по поставяне. Другият лекар пък ще трябва да се съгласи да й сложи вече веднъж използвани импланти.

А няма да е лошо Гани да добави към подаръка си и пълен списък с изследвания за заболявания, които се предават по кръвен път. За всеки случай и за спокойствие на „щастливката“.

В отговор на нападките на Капчикова във фейсбук, Джулиана Гани отвърна с… още една „благородна“ кауза! Обяви, че ще подари огромната си плюшена горила на сираче! Явно силиконовата бомба е решила под предлог „благородство“ да направи пролетно почистване вкъщи и да раздаде ненужните си вещи тук- там.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *