Антония Петрова нажежи лятото с Ц*ци и Дупе! СНИМКИ:

antonia-petrova-11

Антония Петрова отново натри носовете на всички хейтъри с изкусителни снимки от лятната си почивка. Мис България отново демонстрира знойното си тяло и доказа, че има перфектните мерки.

През годините госпожа Бередин наля доста силикон, за да се похвали с бюст- мечта. Също така, пернишката перла работи усилено върху тялото си, за да го поддържа винаги във форма.

antonia-petrova-9

Безметежният живот на Антония Петрова като съпруга на руския милионер Александър Бередин обаче изглежда вече е в миналото. От месеци перничанката не е показвала никакви снимки с мъжа си.

antonia-petrova-12

Говори се, че двамата са разделени. Бередин си отишъл в Москва, а Антония продължава да поддържа илюзията пред хората, че е съпруга на приказно богатия руснак.

antonia-petrova-10

Бередин искал вече да става баща, а нашата мис- ка категорично отказвала да си разваля фигурата с бременност. Антония се оправдава също, че имала по- големи цели от това да бъде майка и домакиня. Петрова мечтае за кариера, но въпреки солидното си образование, не подхваща нищо. Единственият й доход, който печели с труда си, са хонорарите като коментатор във Вип Брадър.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *