Анита Мейзер живее като кралица в затвора! Ето колко й струва удоволствието:

аНИТА ЦИЦИАнита Мейзер си живее като принцеса в  затвора й е натрупал дългове за  50 000 лева.

Дори зад решетките, скандалната дама продължава да живее нашироко, без да се лишава от нищо, а дъщеря й  Джули на всяко свиждане й носела  маркови дрехи и скъпа козметика, които взимала с кредит. В момента Анита Мейзер няма доходи. Дава няколко апартамента под наем, но парите не стигат за прищявките й.

Говори се, че приятелят й Киро Скалата до някое време я финансирал, но предпочитал да плаща на адвокатите й, а не на самата нея.

Анита беше осъдена на три години затвор заради смъртта на мъжа си, причинена от нея по непредпазливост. Тя върза  Николай Димов със свински опашки, остави го сам да тренира да се освободи и хукна до супермаркета на пазар. Като се върна, го намери  задушен. А след това се панира и започна да предлага подкупи на следователите да не се разчуело…

Сега тя не е в килия, а в общежитието на женския затвор в Сливен, където са настанени престъпници на по-лек режим. Всички в зандана я обичали, понеже им продавала на аванта козметика и дрешки, които внасяла дъщеря й. Освен това не й се свидело и деляла донесената храна отвън с дружките си по съдба. Всяка вечер в златната й клетка се вихрели партита, а надзирателите си затваряли очите, понеже получавали лични бонуси от нея към заплатите си.  Анита ходела само с  италиански парфюм от 200 лева флакончето и се разкрасявала с  американска боя от 70 лева, за да поддържа абаносовия цвят на косата си.

Анита голаТака  успявала да  поддържа самочувствието си високо и да се весели даже лишена от свобода.

Според слуховете, дъщеря й Джули потънала в дългове и се чудела как да ги изплати. Анита обаче не се безпокояла особено. Тя имала намерения като излезе, да напише книга за случая с Николай, която щяла да се продава като топъл хляб и да я направи богата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *