Ани Хоанг се показа след бурна нощ с Люси Иларионов! Снимка (+18)

Ани Хоанг сама публикува своя еротична снимка, на която спи чисто гола. Пикантният кадър бил запечатан от половинката й Люси Иларионов. Но виетнамката много го харесала и решила да го покаже в социалните мрежи.

Дали кадърът е част от нов видеоклип или просто двамата са запечатали свои интимен момент, не е ясно.

Откакто отслабна с повече с 60 кг, Люси Иларионов се хвали, че станал същински звяр в леглото. Режисьорът поддържа фигурата си със строга диета и редовни тренировки. Навремето, когато се изявяваше като певец, той беше определят за секссимвол и не една и две известни дами скочиха в кревата, сред които Мария Илиева и Ана Пападопулу.

През последните години обаче, Люси обича само една жена и това е певицата Ани Хоанг. Той се надява, че виетнамката ще му роди дете. Но засега тя била категорично против. Тя тъй все още таи надежда, че ще  успее най- после да направи кариера и затова не искала да дундурка бебе вкъщи. Но дългогодишните й усилия, както и тези на Люси, който дава мило и драго да я види сред топ имената в бранша, нямат успех. Ани Хоанг си остава треторазрядна изпълнителка и е с един от най- малките хонорари в „Пайнер“.

Като повечето си колежки, тя се опитва да привлече вниманието върху себе си по друг начин, като ту се хвали как пуши трева, ту се пуска чисто гола, както в случая. Каквото и да прави обаче, все не успява да направи пробив. Дори скъпите и лъскави клипове, които Люси Иларионов й снима, не успяват да й помогнат.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *